nieuws

Vlaggen uit bij Verhage Floriande

Friet

Marco en Gisela Honsbeek van Verhage Floriande in Hoofddorp waren ruim een uur na de uitreiking van de MVO Verantwoord Frituren Award tijdens het Cafetaria Top 100-event in Zoetermeer nog overdonderd.

Vlaggen uit bij Verhage Floriande

Marco Honsbeek kreeg de award omdat hij zich altijd nadrukkelijk inzet voor de campagne Verantwoord Frituren. Hij hield dit jaar bijvoorbeeld een inzamelingsactie voor frituurpannen gekoppeld aan een goed doel (KiKa).

Hij wist zelfs Ajax-voetballer Dennis Rommedahl te strikken voor deze actie. Via de media wist hij de campagne nadrukkelijk onder de aandacht te brengen.

De eigenaar van Verhage Floriande is zeer tevreden met de prijs. ‘We zijn echt compleet verrast met deze award. Ik wist niet eens dat we genomineerd waren. Voor een ondernemer zijn dit de krenten uit de pap. Dit is overweldigend.’

Honsbeek is sinds drie jaar ondernemer. ‘Hiervoor was ik bedrijfleider in een cafetaria. Als je op eigen benen staat, heb je niemand meer die zegt hoe je het moet doen. Je moet het zelf maar uitzoeken. Een prijs als deze en je positie in de Top 100 zijn daarom erkenning voor je werk.’

Reageer op dit artikel