nieuws

Verhage Hoofddorp neemt oude frituurpannen in

Friet

Verhage Fast Food in Hoofddorp houdt zaterdag 12 september een inleveractie voor oude frituurpannen inclusief frituurvet. Van iedere ingeleverde frituurpan doneert de fastfoodzaak één euro aan Kika.

Verhage Hoofddorp neemt oude frituurpannen in

Het frituurvet en de frituurpannen worden verantwoord ingezameld en afzonderlijk afgevoerd in containers. Van iedere ingeleverde pan doneert Verhage één euro aan Kika.

‘Het is belangrijk dat men zich realiseert hoe belangrijk verantwoord frituren is voor de gezondheid en dat de consumenten weten dat aan de smaak niets wordt afgedaan. Dat daarbij ook nog een goed doel wordt ondersteund, is twee vliegen in één klap’, aldus Marco Honsbeek van Verhage Fast Food Restaurant.

Sectorvoorzitter Fastservice Jos van Alphen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) spreekt van een geweldig initiatief. ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen en de gast bedienen met een verantwoord gefrituurd frietje. Bij Marco zit het gastheerschap helemaal goed’, aldus Van Alphen.

Reageer op dit artikel