nieuws

Tweeduizend gratis frietjes bij opening Bram Ladage

Friet

Ruim tweeduizend gratis porties frites zijn er uitgedeeld ter ere van de opening van de vestiging van Bram Ladage in het Oosterhout. Het stond zwart van de nieuwsgierigen voor de eerste vestiging van de patatketen in Brabant.

Tweeduizend gratis frietjes bij opening Bram Ladage

Volgens franchisenemer Kris Kok, voor wie dit de tweede vestiging is, was de openingsactie afgelopen donderdag een groot succes. Hij kreeg veel opvallend leuke reacties. ‘Veel mensen vroegen ons: Waar bleven jullie nou zo lang?’ Het waren volgens Kok vaak oud-inwoners van Rotterdam die naar het Brabantse zijn verhuisd en Bram Ladage al kenden. ‘Ze zeiden dat ze altijd als ze in Rotterdam zijn bij ons een frietje gaan halen. Dat was eigenlijk de beste reclame die we konden hebben voor de mensen die ons nog niet kennen’, aldus Kok.

Die laatste groep keek zijn ogen uit. ‘We zagen veel verbaasde blikken als we de aardappels, van de groenteboer naast ons, door de patatsnijder haalden en vervolgens bakten.’

Wat Kok ook opviel was de grote vraag naar familiezakken frites. ‘We zijn er zelf geen fan van als alle patat in een zak gaat. We moeten daar een passende actie voor vinden.’

Reageer op dit artikel