nieuws

Topjudoka duikt op bij Cafetaria Top 100

Friet

De bekendste judoka van Nederland, Dennis van der Geest, was misschien wel de opvallendste gast tijdens de Cafetaria Top 100. Snackcorner Nieuwveld in Rotterdam kreeg uit handen van Van der Geest de MVO Award.

Topjudoka duikt op bij Cafetaria Top 100

‘Mensen denken dat topsporters alleen water drinken. Maar die hebben het mis. Ik lust ook wel een frietje, af en toe’, aldus Van der Geest.

Van der Geest had nog wel een boodschap aan de aanwezig cafetariahouders tijdens de bekendmaking van de top 100 in Locomotion in Zoetermeer. ‘Als jullie het goed doen, komt de consument echt wel bij je terecht’, aldus Van der Geest, doelend op het gebruik van verantwoord frituurvet.

Dennis van der Geest is overigens geen onbekende in de horeca. Als liefhebber van het draaien van plaatjes treedt hij regelmatig als dj op in bars, strandtenten en discotheken.

Reageer op dit artikel