nieuws

’t Vosje wint MVO Verantwoord Frituren Award

Friet

Eigenaar Peter Vos Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen moet weer een beetje plaats maken in zijn bekerkast. Hij kreeg tijdens het Cafetaria Top 100 event de MVO Verantwoord Frituren Award uitgereikt.

’t Vosje wint MVO Verantwoord Frituren Award

Verantwoord frituren gaat nog iets verder bij Eetpaleis ’t Vosje. Peter Vos is een promotor pur sang en doet mee aan de promotieacties vanuit de Campagne Verantwoord Frituren. Naast informatie op de website van het bedrijf over verantwoord frituren komt dit onderwerp ook terug in een filmpje over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Begin dit jaar werd ’t Vosje ook al gehuldigd als Duurzaamste Fastervicebedrijf. Eerder was het onder andere de winnaar van de eerste editie van de Cafetaria Top 100 en in 1997 Cafetaria van het Jaar.

Andere genomineerden voor de MVO Verantwoord Frituren Award waren De Vergulden Èrpel van Leon en Wilma Leijten in Waalwijk en Eethuis Charlie van Jef Schulte in Emmen.

Reageer op dit artikel