nieuws

Snackpoint heerst weer bij snackmenuwedstrijd

Friet

Snackpoint Beesel in het net boven Roermond gelegen Beesel maakt de lekkerste snackmenu’s van het land. Dit bleek tijdens de wedstrijd om Het Smakelijkste Snackmenu 2007 op de BBB in Maastricht. Vorig jaar was een Snackpoint-zaak ook al de beste.

Snackpoint heerst weer bij snackmenuwedstrijd

Verantwoordelijk voor het beste menu is Desiree Kucera. Naast de eerste prijs won ze ook nog de innovatieprijs. Tweede bij de menuwedstrijd werd Arno Fontijne van Merksnack Marktzicht in Steenbergen, Noord-Brabant. Derde werd Peter van Uden van Snackpoint La Compagnie in het Brabantse Boekel.

Met twee plaatsen bij de eerste drie mag Snackpoint zich de grote winnaar noemen van de menuwedstrijd. Vorig jaar ging de prijs ook al naar een Snackpoint-zaak. Toen won Snackpoint Kolibri in Kerkrade. Winnares Desiree Kucera kreeg naast een wisselbokaal en de gouden medaille, een cheque ter waarde van 250 euro om te besteden bij VHC Rooswinkel.

De opdracht bij de wedstrijd bestond uit het ter plaatse bereiden en serveren van drie snackmenu’s. De menu’s moesten bestaan uit een warme vlees/snackcomponent en twee bijlagen waarvan één aardappelproduct met een toetje en frisdrank. Het was niet toegestaan om zelf producten mee te brengen.

Reageer op dit artikel