nieuws

Servex lanceert Smullers nieuwe stijl

Friet

Stationsrestaurateur Servex heeft een nieuwe stijl van snackformule Smullers gelanceerd. In april zijn de eerste twee Smullersvestigingen nieuwe stijl geopend op de stations van Utrecht en Amersfoort.

Servex lanceert Smullers nieuwe stijl

De restyling van Smullers zit ‘m in de uitstraling en de beleving van de formule. ‘Dit ziet de gast terug in de communicatie van het productaanbod, de sfeer en in de nieuw toegevoegde producten’, aldus een woordvoerder van Servex op de website van FoodExpress.

Servex noemt als vijf kernwoorden van de nieuwe stijl: rust, modern, trendy, verleiding en aandacht voor gezondheid. ‘Smullers stelt zich niet op als de gezondste formule op het station, maar doet door toevoeging van verse frites, twee salades, sappen en de communicatie van verantwoord frituren wel een stap in de vitale richting.’

Smullers is een van de eigen concepten van Servex. De stationsrestaurateur exploiteert in totaal 320 food- en drankenoutlets op 110 stations.

Reageer op dit artikel