nieuws

Pizza Hut UK wordt Pasta Hut

Friet

Pizza Hut in Groot-Brittannië wordt Pasta Hut. De pizzaketen gaat de komende zes jaar ruim 100 miljoen Britse pond uittrekken voor een grote rebranding van het merk. Het is voor het eerst in vijftig jaar dat het merknaam verandert.

Pizza Hut UK wordt Pasta Hut

De zevenhonderd vestigingen van Pizza Hut worden de komende zes jaar omgebouwd waarbij het accent niet alleen op pizza’s ligt, maar ook op pasta’s.

‘We verbouwen nu 120 zaken, introduceren een reeks aan pastaproducten en gaan beter toezien op ingrediënten’, zo laat chief executive Alasdair Murdoch van Pizza Hut in Groot-Brittannië weten.

Pizza Hut trekt ruim 100 miljoen Britse pond uit voor de naamswijzing en verandering van bedrijfsvoering. Het is voor het eerste in vijftig jaar dat Yum Brands!, het moederbedrijf van Pizza Hut, de naam van het pizzamerk verandert.

Reageer op dit artikel