nieuws

Pianotalent oefent in snackbar Rheden

Friet

Gasten van snackbar Hartje Rheden kunnen zo maar getrakteerd worden op Award winnende pianomuziek. In het magazijn van de snackbar oefent de dochter van de ondernemers zo’n drie uur per dag op haar pianospel.

Pianotalent oefent in snackbar Rheden

En al dit spelen in het magazijn van snackbar Hartje Rheden is niet zonder resultaat. Op zondag 15 april won pianotalent Yang Yang Cia voor de tweede keer het Steinway Pianoconcours.

Door de week oefent Cia drie uur per dag, in het weekend traint ze vijf uur op de piano in het magazijn van Hartje Rheden. De 13-jarige heeft daarnaast ook een keer per week les op het conservatorium in Amsterdam.

Ouders Julie en Dieter Cia genieten tijdens het bakken van de friet van de pianomuziek. Ook klanten in de zaak kunnen het pianospel duidelijk horen. Haar talent heeft ze van vader Dieter; hij volgde zijn opleiding aan het conservatorium van Shanghai. Eenmaal in Nederland liet hij zich omscholen tot kok.

Bekijk hier een filmpje van Hartje Rheden over het pianotalent Yang Yang.

Reageer op dit artikel