nieuws

Overvallers blijven beter weg bij De Pitstop

Friet

Potentiële overvallers kunnen beter wegblijven bij cafetaria De Pitstop in Barneveld. De medewerksters van het bedrijf bewezen afgelopen vrijdag ware scherpschutters te zijn.

Overvallers blijven beter weg bij De Pitstop

Vier medewerksters van De Pitstop lieten afgelopen vrijdag zien dat ze niet alleen frites en snacks goed in de bakwand ‘kunnen mikken’ maar dat ze ook hun mannetje, sorry vrouwtje staan, met een geweer. In de schietfinale van de bedrijfscompetitie van de Barneveldse schietvereniging De Eendracht bleek het team van patatbaksters de allersterkste.

Na een aantal voorrondes traden afgelopen vrijdag de zes beste damesteams uit Barneveld in het strijdperk. Hoewel de Pitstop niet tot de favorieten werd gerekend sleepten de vier dames de titel in de wacht. Ze wisten als enige team de zenuwen in bedwang te houden en ze schoten daardoor drie punten meer dan de nummer twee.

Reageer op dit artikel