nieuws

Opleiding Award winnaar Kramer ‘zit er bovenop

Friet

Meindert Kramer van Kwalitaria De Bolder in Urk kreeg de SVO Fastservice Opleidingen Award vanwege zijn niet ‘aflatende inzet’ voor zijn leerlingen. ‘Dit is superleuk en ik had het zeker niet verwacht gezien de andere genomineerden.

Opleiding Award winnaar Kramer ‘zit er bovenop

Kramer kreeg de Award uit handen van Frans van Rooij, coördinator van de Fastservice Opleidingen. ‘Meindert zorgt er voor dat ze (de leerlingen) het vak leuk vinden. Hij is ook zeer begaan met en betrokken bij de opleidingen en de mensen uit zijn bedrijf die ze volgen.’ Kramer beaamt dat hij er ‘bovenop zit’. ‘Ik stimuleer ze volop en ben ook een paar keer mee geweest naar de lessen. Wat dat betreft is het zeker een stukje erkenning van de energie die ik er in steek.’

Kramer heeft maar liefst vier personeelsleden die de opleiding volgen. ‘Op alle niveaus een. Het is mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelen.’

Van Rooij had overigens voor alle genomineerde bedrijven een prijs. Ook Verhage Emerald van Ruben Leijs in Delfgauw en Happy Frites Ubachsberg van Robert Rouwet mogen naar het ‘Benefrietgala’ en het ‘Dinner of Dreams’ van de sector Fastservice en IJsbedrijven op 27 oktober.

Reageer op dit artikel