nieuws

Miljoenen folders Verantwoord Frituren naar cafetaria’s

Friet

Ruim 2,7 miljoen folders over Verantwoord Frituren stonden eergisteren klaar, voor verzending naar cafetaria’s, bij het Voorlichtingbureau Margarine, Oliën en Vetten.

Miljoenen folders Verantwoord Frituren naar cafetaria’s

In de folder staat consumenteninformatie over Verantwoord Frituren en waarom dat gezonder is. Bovenaan de folder prijkt de naam van de cafetaria zodat de consument weet dat het betreffende bedrijf gezond frituurt.

Op de achterzijde staat een slagzin die kan worden afgemaakt en waarmee een luxe vouwfiets is te winnen. In verantwoord vet of olie friturende cafetaria’s konden de folders aanvragen maar dienen wel zelf voor huis-aan-huis verspreiding in hun eigen buurt te zorgen.

Reageer op dit artikel