nieuws

Mijlpaal SVO Fastservice Opleidingen

Friet

SVO Fastserviceopleidingen leverde maandag 27 oktober de 1500-ste gediplomeerde af. De opleiding- die in 2001 startte- reikte dit jaar maar liefst 216 diploma’s uit.

Mijlpaal SVO Fastservice Opleidingen

De geslaagden kregen hun diploma tijdens een uitreiking in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum, georganiseerd door SVO Fastserviceopleidingen. Ze werden daar onthaald met een spectaculair optreden van illusionist Hans Klok.

Tijdens het feest werden ook een aantal prijzen uitgereikt. Beste leerling, en fastsevicekanjer van het Jaar, werd Dennie van Dongen (foto) die in één jaar zijn MBO niveau 2 en 3 behaalde. De werknemer van Domino’s Pizza is inmiddels ook al zijn eigen vestiging bij de keten begonnen.

Ook ondernemers werden in het zonnetje gezet. Robert Rouwet van Happy Frites uit Ubachsberg en Ruben Leijs van Verhage Delfgauw werden uitgeroepen tot beste praktijkbegeleider, zij vormen dit jaar het neusje van de zalm van de 146 leerbedrijven.

In 2001 begon de opleiding met 90 studenten, in 2003 waren dat er 180. Toen nog voornamelijk van McDonald’s afkomstig. Nu komen 46 procent van de leerlingen uit zelfstandige bedrijven.

Reageer op dit artikel