nieuws

Met Bon Chef start een baanbrekend fastserviceconcept

Friet

Met Bon Chef starten Gilbert, Sascha Guido en Carmen Tjia een baanbrekend fastserviceconcept. De innovatieve ondernemers zegden er de formule Cookers voor vaarwel.

Met Bon Chef start een baanbrekend fastserviceconcept

Vijf jaar nadat ze aan de wieg stonden van de formule Cookers en vers, gezond en beleving in de cafetariasector brachten, én daarmee een trend zetten, doen ‘de Tjia’s’ het weer. Hun nieuwe concept Bon Chef in Bergschenhoek gaat nog weer een stap verder. De wensen van de gast veranderen en de Tjia’s spelen daar wederom als een van de eersten op in.

Grazende consument

Maatwerk in maaltijden is het nieuwe toverwoord. De grazende consument wordt met Bon Chef op zijn wenken bediend want stelt zelf zijn maaltijd samen. Frites, verse zelfgemaakte fusili of rijst. Eén saté of meer. Of liever een sparerib of gambaspies. Alles is per stuk te koop en wordt a la minute voor de ogen van de gast vers klaar gemaakt.

Snelle bereiding

Daarbij blijft het cafetariaprincipe, snelheid, recht overeind, zegt Gilbert Tjia. ,,We gebruiken deels andere producten die meer van deze tijd zijn, en andere apparatuur, maar alles moet snel te bereiden zijn.’’

De verbouwing van de zaak start op 2 juni, naar verwachting opent Bon Chef op 15 juni.

Meer over Bon Chef in Snackkoerier 11 van 5 juni.

Reageer op dit artikel