nieuws

Maand frites te winnen bij Kwalitaria

Friet

De Facebook-pagina van Kwalitaria is vernieuwd. Om de vernieuwing onder de aandacht te brengen verloot Kwalitaria de komende tijd een maand gratis frites onder de bezoekers die op de ‘vind ik leuk’ button klikken.

Maand frites te winnen bij Kwalitaria

De gast die de maand gratis frites wint krijgt een vel met 31 coupons die elk goed zijn voor een portie frites met saus. Ze moeten ingewisseld worden in de maand april. Er mogen meerdere bonnen per keer worden ingewisseld.

Naast informatie over onder meer seizoensproducten bevat de pagina op Facebook ook acties. Er zijn bijvoorbeeld bonnen te printen die korting opleveren op actie- en seizoensproducten.

Veel consumenten zijn tegenwoordig actief op het web en het gebruik van social media blijft groeien en wordt met de dag belangrijker, signaleert de cafetariaketen. Ook veel Kwalitariaondernemers zijn actief met social media. Op de pagina komen daarom ook verwijzingen naar de Facebookpagina’s van individuele ondernemers.

De actie loopt nog tot 11 maart.

Reageer op dit artikel