nieuws

Kwalitaria test to-go-formule

Friet

In Haarlem is de eerste Kwalitaria to go geopend. Met deze formule van het formulehuis ffc wordt gemikt op de passant in de binnenstad. Er is al een tweede vestiging op het oog, in Amersfoort. Deze twee vestigingen dienen als een test. Slaat de formule aan, dan volgen meer vestigingen in Nederland.

Kwalitaria test to-go-formule

Kwalitaria is ook met een derde formule gegaan, de xl-variant. De klant vindt daar een uitgebreidere lunch- en avondassortiment dan in de meer reguliere vestigingen. De xl-variant is vooralsnog een interne benaming, die niet naar buiten toe wordt gecommuniceerd.

Met de Kwalitaria to go formule wordt gemikt op de passanten in de binnensteden. Dat is nieuw voor de Kwalitaria-formule, die in de regel vooral gevestigd zijn in de buitenwijken. Er is wel een klein verschil tussen de reguliere en to-go vestigingen. De to-go vestigingen zijn beperkter in oppervlakte en in assortiment. De friet wordt in een puntzak verkocht en om de klant de kans te geven tot een snellere keus is er een beperkter snack- en broodjesassortiment.

Reageer op dit artikel