nieuws

Kwalitaria ’t Middelpunt op twee en winnaar regio Noord

Friet

Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer-Compsacuum maakt een flinke sprong van plaats 21 naar 2 en is met die positie bovendien de beste cafetaria van Noord-Nederland.

Kwalitaria ’t Middelpunt op twee en winnaar regio Noord

Het bedrijf van Erwin en Hilda Arling is al jaren een vaste gast in de Cafetaria Top 100. De ondernemers weten hun Kwalitaria dan ook steeds aan veranderende marktomstandigheden aan te passen. Hoewel snacks en frites voor het leeuwendeel van de omzet zorgen kunnen de gasten er ook terecht voor vers bereide pizza’s verse broodjes.

Volgens onze jury kunnen collega-ondernemers veel leren van dit bedrijf. ‘Men doet er alles aan om het te laten kloppen: schoon, netjes, aantrekkelijk, rustige hoekjes en veel complete maaltijden’, wordt opgemerkt.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel