nieuws

Imago-award komt volstrekt onverwacht voor John van Holst

Friet

De Ad van Geloven Imago Award kwam volstrekt onverwacht voor John van Holst van Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen. ‘Het is hartstikke leuk maar eigenlijk waren we nog niet klaar voor de Top 100.

Imago-award komt volstrekt onverwacht voor John van Holst

Van Holst had eigenlijk nog niet mee willen doen aan de Cafetaria Top 100. ‘We zijn bezig met opbouwen, ik vond ons er nog niet klaar voor. We hebben in totaal 45 man personeel, ik dacht dat we meer tijd nodig hadden om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.’

Toch haalde hij een 21-ste plaats en sleepte de Ad van Geloven Imago Award binnen voor het bedrijf dat het imago van de sector het meest positief beïnvloedt. ‘Het is een enorme stimulans om op deze weg door te gaan’, lacht Van Holst, die vanwege het Top 100-event zijn verjaardagsfeest uitstelde.

Van Holst verkoopt in zijn bedrijf veel verse producten zoals salades en mooie gerechtjes met goed vlees van een prijswinnende slager. ‘Het kost tijd om het bij de gasten tussen de oren te krijgen dat je meer bent dan een cafetaria die alleen frites en snacks verkoopt.’

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel