nieuws

Frituur Martin Zwerts nummer een in Frietopia-ranglijst

Friet

Frituur Martin Zwerts in Eindhoven is uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland door Frietopia, een internetforum van frietliefhebbers. Op twee en drie eindigden vestigingen van verse friet formule Manneken Pis. Een Award voor de beste sfeer gaat naar cafetaria Rikken in Groesbeek.

Frituur Martin Zwerts nummer een in Frietopia-ranglijst

Aankomende woensdag (23 februari) gaat een vertegenwoordiging van Frietopia de prijswinnende cafetaria’s langs om ze een Award en oorkonde uit te reiken. De Stichting Frietopia zegt bij monde van voorzitter Bram Bruines geen nummer een, twee en drie te benoemen.

,,Maar wij stonden op de peildatum, 31 december, bovenaan de ranglijst zegt eigenaar Martin Zwerts van de gelijknamige Eindhovense frituur trots. Op twee en drie stonden op dat moment de Utrechtse vestigingen van Manneken Pis, een keten die net als Zwerts verse frites serveert. Manneken Pis aan het Vredenburg gaat daarnaast ook met de Award voor de beste frites aan de haal. Cafetaria Rikken van Angela Rikken in Groesbeek krijgt een Award voor de beste sfeer.

Meer info is te vinden in de Hall of Fame op de website van Frietopia.

Reageer op dit artikel