nieuws

Farm Frites gedupeerd door stroomstoring

Friet

Aardappelverwerker Farm Frites is ernstig gedupeerd door een stroomstoring. Eerder deze week lag de productie van de bekende horecaleverancier uit Oudenhoorn ruim twintig uur stil. Farm Frites zegt meer dan 100.000 euro schade te hebben.

Farm Frites gedupeerd door stroomstoring

De stroomstoring diende zich maandagavond om elf uur aan en kon pas dinsdagavond worden hersteld. Gedurende die periode lag de productie bij Farm Frites volledig stil.

‘We hebben meer dan 100.000 euro productieverlies geleden. Het is al de tweede storing in een jaar tijd. De vorige keer duurde het ongeveer even lang’, laat directeur Danny Dresselaers weten in het Algemeen Dagblad.

Farm Frites trof noodmaatregelen met als gevolg dat de levering aan klanten later op gang kwam. In ons land merkten de klanten er niets van, omdat Farm Frites voldoende voorraad heeft. Farm Frites wil de schade verhalen op energieleverancier Eneco.

Reageer op dit artikel