nieuws

Dennis van der Geest gaat patat bakken bij ‘t Vosje

Friet

Dennis van der Geest gaat binnenkort patat bakken bij Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen. Dat beloofde de voormalig judokampioen gisteravond bij de uitreiking van de MVO Verantwoord Frituren Award.

Dennis van der Geest gaat patat bakken bij ‘t Vosje

Van de Geest deed de toezegging toen bleek dat winnaar Peter Vos niet aanwezig was om de bijbehorende prijs in ontvangst te nemen.

Van der Geest reikte de prijs voor de derde en laatste keer uit. ‘De campagne gaat wat betreft de grote activiteiten stoppen.’ Hij riep bedrijven die nog niet verantwoord frituren op dat zo snel mogelijk wel te gaan doen. ‘Je moet je eigenlijk diep schamen als je dat nog niet doet en nog steeds in vast vet frituurt.’

’t Vosje kreeg de prijs voor de niet aflatende inzet om verantwoord frituren te promoten. De bijbehorende beker en het ‘Gouden’ Verantwoord Frituren gevelschild worden binnenkort in Rosmalen overhandigd.

Reageer op dit artikel