nieuws

De lekkerste frites van Apeldoorn

Friet

Cafetaria de Meerpaal heeft volgens de testers van de website Apeldoorndirect.nl de lekkerste frites van Apeldoorn. Ook viel hen op dat je bij de meeste cafetaria’s een ruime, en ook gezonde, keus hebt.

De lekkerste frites van Apeldoorn

De frites van cafetaria de Meerpaal kregen maar liefst het rapportcijfer 9 van het panel, dat gewapend met camera en weegschaal op pad ging. Kokkie Orden, Charly Eglantier en @Jannie delen de tweede plaats met een 8,8. De proevers waren, ondanks dat ze grote verschillen constateerden, niet ontevreden over de kwaliteit van de frites bij de andere bezochte bedrijven.

Uitgebreid assortiment

Ook het uitgebreide aanbod viel op: ‘Vroeger stond een snackbar vooral voor de ‘vette hap’, voor ongezond eten en vooral voor weinig keus en weinig smaak. Dat beeld klopt niet meer. Veel Apeldoornse piepersnijers doen het uitstekend’, concluderen ze op Apeldoorndirect.nl.

Reageer op dit artikel