nieuws

Cup’n Go debuteert in Nederland

Friet

Het Duitse concept Cup’n Go is gelanceerd in Nederland. De eerste vestiging van franchiseformule is gevestigd op Station Amsterdam Sloterdijk. Cup’n Go verkoopt meeneemgerechten die uitsluitend bestaan uit aardappelen en suikermaïs.

Cup’n Go debuteert in Nederland

Cup’n Go zegt een complete nieuwe smaakbeleving te bieden door een andere en geheel natuurlijke bereiding. De formule kiest voor omgevingsvriendelijke biologische suikermaïs en aardappelen, meldt Franchiseplus.nl. Suikermaïs en aardappelen worden bij Cup’n Go is speciale ketels met waterdamp gegaard, waarna verse kruiden worden toegevoegd.

De eerste vestiging is begin deze maand geopend op Station Amsterdam Sloterdijk. Het Duitse concept van de United Food Group is in de Nederlandse Spoorwegen in gesprek voor meerdere vestigingen in Nederland.

Reageer op dit artikel