nieuws

Cold Food in zee met FHC Formulebeheer

Friet

Coldfood, producent van de kroketmerken Kwekkeboom en Van Dobben, en FHC Formulebeheer hebben een driejarig samenwerkingscontract getekend.

Cold Food  in zee met FHC Formulebeheer

Er waren al enige jaren afspraken tussen de twee partijen. Na de in de integratie van cafetariaformules Foodmaster en Snackpoint en de lunchroomketen Bread & Butter bij FHC Formulebeheer, zijn er nieuwe afspraken gemaakt en is de samenwerking versterkt.

Naast de nieuwe formules beheert FHC ook de cafetariaketens Family, Merksnack, Kelly’s, Happy Frites en broodjesformule Palain du Pain. Directeur Wim Markwat van FHC ziet ‘meer mogelijkheden voor zijn assortiment’ met de Coldfood-merken Van Dobben, Kwekkeboom en Laan Snacks.

Cold Food werd onlangs overgenomen door Buitenhuis Snacks, fabrikant van mini-snacks.

Reageer op dit artikel