nieuws

Bram Ladage deelt 3450 zakken patat uit in Delft

Friet

Gisteren zijn in Delft maar liefst 3450 gratis zakken patates frites uitgedeeld. Het zag dan ook zwart van de mensen bij de opening van het filiaal van Bram Ladage aan de Patrijspoort.

Bram Ladage deelt 3450 zakken patat uit in Delft

Ruim voor de opening om 12.00 uur stond de straat al afgeladen vol met jong en oud die graag een gratis frietje wilden scoren. Tot ver na zes uur hield de drukte bij de 26-ste vestiging van Bram Ladage aan en uiteindelijk zijn 3450 van de bekende puntzakken met verse patat uitgedeeld.

De medewerkers van de Bram waren blij verrast met de houding van het Delftse publiek: “ze staan keurig te wachten, zijn allemaal even vriendelijk en enthousiast over de actie”. Ook werden alle lege zakjes keurig in de grote roestvrijstalen afval bakken gegooid, “zo netjes hebben we het nog nooit meegemaakt”.

Duurzaam

De nieuwste aanwinst in Delft is met z’n 45m² zeker niet de grootste winkel uit de keten, echter wel de meest duurzame en vooruitstrevende. Zo wordt er naast de “HR” gasbakwand gebruik gemaakt van uitsluitend energiebesparende verlichtingsarmaturen, zijn de koelaggregaten op het dak van een geluidsarm soort en wordt er voor de ontgeuring van de afzuiging gebruik gemaakt van een hypermoderne luchtzuiveringstechnologie waarbij een elektrochemische hoogspanningskatalysator de geurmoleculen milieuvriendelijk en energie besparend uit de lucht verwijderd.

Reageer op dit artikel