nieuws

Bouw strandpaviljoen Vlissingen gestart

Friet

In Vlissingen is onlangs gestart met de bouw van een nieuw strandpaviljoen van Panta Rhei en het nieuwe onderkomen van de strandwachters. Dat laatste moet later deze zomer al klaar zijn, de voltooiing van het paviljoen staat gepland voor maart volgend jaar.

Bouw strandpaviljoen Vlissingen gestart

In De Weekkrant vertelt eigenaar Willem-Jan Buijs: ‘Het gaat om een nieuw strandpaviljoen met twee verdiepingen. Op de begane grond komt Panta Rhei in een nieuw jasje, waar de strandganger in badkleding een potje bier kan bestellen. Op de eerste verdieping wordt het luxer en krijgt het horecagedeelte een andere uitstraling.

Langer verblijf

Bovenaan de trap is het etablissement gericht op een langer verblijf, is Buijs’ bedoeling. Gasten kunnen daar lunchen en dineren. De ondernemer heeft geconstateerd dat het horecagebeuren op het strand is veranderd de afgelopen jaren. Eerst kwamen mensen naar het paviljoen voor friet en ijs. ‘Tegenwoordig willen ze meer. Ook blijkt het paviljoen geschikt voor het geven van personeelsfeesten of bruiloften.’

Reageer op dit artikel