nieuws

Kerstsfeer in Ronald McDonald Huizen dankzij leveranciers

Friet

Ruim vijftig vrijwilligers van Cargill en Lamb Weston/ Meijer, beide leveranciers van McDonald’s, hebben afgelopen vrijdag Ronald McDonald huizen, huiskamers en vakantielocaties in kerstsfeer gebracht.

Kerstsfeer in Ronald McDonald Huizen dankzij leveranciers

De ruim vijftig vrijwilligers van Cargill en Lamb Weston/ Meijer gingen afgelopen vrijdag op elf locaties aan de slag. De frites- en frituurolieleverancier van McDonald’s vonden een unieke manier om aan teambuilding te doen. Want als de gezinnen/families van zieke kinderen geen Kerstmis thuis kunnen vieren, dan brengen de twee bedrijven graag de kerstsfeer naar ze toe in de Ronald McDonald huizen, net zoals vorig jaar. Het team van 50 enthousiaste werknemers van beide bedrijven tuigde kerstbomen op en versierde op elke locatie de gezamenlijke ruimtes.

Warm gevoel

‘We zijn met een enthousiast team aan de slag gegaan, het was heel leuk om te doen en het geeft een warm gevoel om een beetje kerst in het Ronald McDonald Huis te brengen’, aldus Jeroen van Wesemael, account manager bij Cargill Refined Oils Europe en een van de initiatiefnemers van dit project.

Over de huizen

Het hele jaar door kunnen gezinnen van zieke of gehandicapte kinderen in Ronald McDonald Huizen logeren. In de huiskamers kunnen ouders, broertjes en zusjes van een ziek kind even ontsnappen aan de ziekenhuissfeer en tot rust komen in een huiselijke omgeving in of dicht bij de kinderafdeling van het ziekenhuis. In de twee Ronald McDonald Vakantielocaties kunnen gehandicapte kinderen samen met hun familie of vrienden vakantie vieren.

Reageer op dit artikel