nieuws

Preuverie De Toren nummer één Cafetaria Top 100 2011

Friet

Na een vierde en derde plaats beklimmen Wouter, Veer en Leidy Wolters eindelijk de hoogste trede van het erepodium. Hun cafetaria, Preuverie De Toren in het Limburgse Echt, is de glorieuze nummer één van de Cafetaria Top 100 2011.

Preuverie De Toren nummer één Cafetaria Top 100 2011

Zo’n vier jaar gelden transformeerden Wouter en zijn ouders De Preuverie tot een modern fastservicebedrijf. Naar hun idee hoe de cafetaria van de toekomst er uit zou moeten zien. Vóór een echte cafetaria, met achter een comfortabel zitgedeelte waar onder meer een saladebuffet is te vinden.

De Preuverie biedt sindsdien veel ‘vers en gezond’, zonder de afkomst te verloochenen. Er staan prachtige menuutjes op de kaart, maar je kunt er ook lekkere verse frites en een smakelijke snack krijgen.

Vasthouden aan koers

De afgelopen jaren hielden de ondernemers aan deze ingeslagen weg vast, terwijl ze ondertussen de kwaliteit verbeterden en hard aan gastenbinding werkten met onder meer een klantenkaart. Al die inspanningen maken de Preuverie tot een sieraad en voorbeeldbedrijf van deze branche en het levert ze de nummer een positie in de Cafetaria Top 100 2011 op.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel