nieuws

‘Kaalheid en homoseksualiteit door pieper

Friet

De Nederlandse aardappel veroorzaakt haaruitval en homoseksualiteit. Die uiterst opvallende uitspraak doet de omstreden Boliviaanse president Evo Morales.

‘Kaalheid en homoseksualiteit door pieper

Morales deed zijn uitspraak op een klimaatbijeenkomst in zijn eigen land. Hij vindt de Nederlandse aardappel mooi en groot maar volgens de eigenzinnige president veroorzaakt de pieper homoseksualiteit en haaruitval.

‘Kaalheid is een ziekte in Europa, bijna iedereen wordt kaal. Wij indianenvolkeren niet’, aldus Morales, genoteerd door De Telegraaf. Homoseksualiteit komt volgens Morales door genetisch manipulatie en hormonen in onze piepers.

Volgens Morales bevatten aardappelen buiten de Andes ‘zoveel gif dat je hem wel moet schillen’.

Reageer op dit artikel