nieuws

Verantwoord Frituren Award voor Verhage Floriande

Friet

De MVO Verantwoord Frituren Award gaat dit jaar naar Verhage Floriande in Hoofddorp. Cafetariaondernemer Marco Honsbeek liet zien een vurig pleitbezorger van de Campagne Verantwoord frituren te zijn.

Verantwoord Frituren Award voor Verhage Floriande

Onder cafetariaondernemers zijn veel pleitbezorgers voor Verantwoord Frituren. Maar Marco Honsbeek van Verhage Floriande is dit jaar de beste, het meest gedreven. Hij hield een inzamelingsactie voor frituurpannen gekoppeld aan een goed doel (Kika) onderwijl volop promotie makend voor verantwoord frituren. Deze combinatie van maatschappelijke betrokkenheid en promotie levert hem de MVO Verantwoord Frituren Award op.

De ondernemer zamelde tientallen frituurpannen in en deed iedere keer zijn verhaal waarom de gasten beter een frietje in de cafetaria kunnen halen dan zelf bakken. De dag was een groot succes. Hij wist zelfs Ajax-voetballer Dennis Rommedahl te strikken voor zijn actie voor Verantwoord Frituren. Die kwam een aantal prijzen uitreiken waaronder een door de Ajax-selectie gesigneerd shirt.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels