nieuws

’t Smulhuis is beste cafetaria van Nederland

Friet

’t Smulhuis in Brunssum is de beste cafetaria van Nederland. Na een tweede plaats verleden jaar in Snackkoeriers Cafetaria Top 100 maakt het bedrijf nu de laatste stap naar de top.

’t Smulhuis is beste cafetaria van Nederland

Het Smulhuis van Hans en Jacqueline Boumans in Brunssum is zojuist in Locomotion in Zoetermeer door Snackkoerier uitgeroepen tot beste cafetaria van het land. Het bedrijf volgt Snackplaza Willem de Boer uit Urk op. Het bedrijf is tevens winnaar van de regio-award beste cafetaria in Zuid-Nederland.

Ambachtelijk

Oog voor detail, een kraakheldere zaak en de zelfgemaakte ambachtelijke frites en snacks maken het Smulhuis tot een authentiek bedrijf. Ondanks het vasthouden aan oude waarden schuwen de ondernemers vernieuwing niet en spelen in op de veranderende vraag van de gasten. Samen met het gedreven ondernemerschap is dat goed voor de nummer één positie.

Drie generaties

Hans en Jacqueline Boumans zijn de derde generatie die aan het roer staan. Het bedrijf is inmiddels meer dan 60 jaar oud maar nog steeds innovatief en springlevend. Ambachtelijkheid wordt gecombineerd met modern ondernemerschap. Een groot deel van de snacks, zoals bamibal en kroket worden op een moderne wijze in eigen keuken bereid.

Dat ’t Smulhuis een succes is, blijkt ook uit de omzet. Ondanks dat het bedrijf op maandag en dinsdag is gesloten, en vier weken vakantiesluiting per jaar kent, ligt de omzet ruim boven de 600.000 euro.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels