nieuws

Klappen voor Verhage en Vork in Cafetaria Top 100

Friet

De ketens Vork en Verhage hebben veel terrein verloren in de Top 100. Ten opzichte van verleden jaar daalt het aantal Top 100-noteringen bij Vork van 11 naar 6.

Klappen voor Verhage en Vork in Cafetaria Top 100

Kwalitaria handhaaft voor de vierde keer op rij haar koppositie. Deze werd zelfs iets verstevigd, van 15 naar 16 zaken. Plaza food for all is nu tweede met zeven Top 100-vestigingen (-1). Snackpoint verloor ten opzichte van vorig jaar twee noteringen en ging van 7 naar 5 bedrijven in de ranglijst. AnyTyme blijft gelijk met vijf vestigingen

Ondanks het verlies van Vork blijft Franchise Friendly Concepts (Kwalitaria, Vork, Smulwereld) de grootste formulebeheerder in de ranglijst. Het aantal zaken daalde licht van 28 naar 25. Grossier Sligro, dat de formules Food Planet, en Plaza onder haar hoede heeft, is tweede met negen vestigingen (-1). Verhage, FHC Formulebeheer (Foodmaster, Family GP, Happy Frites). AnyTym/Hanos en Snack Exploitatie Maatschapij (Snackpoint) zijn derde met ieder vijf Top 100-noteringen.

Zie ook:

» Formules 2008

» Top 3-formulebeheerders

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels