nieuws

Eerste biologische cafetaria Nederland open

Friet

In Amsterdam is sinds vorige week de eerste volledig biologische cafetaria van ons land open. Natuurlijk Smullen serveert zelfgemaakte biologische frites, snacks en broodjes.

Eerste biologische cafetaria Nederland open

Deze eerste biologische cafetaria van Nederland is modern en trendy ingericht. Natuurlijk Smullen is opgericht vanuit de filosofie dat er zuinig omgesprongen moet worden met onze wereld zodat de ook de volgende generaties er van kunnen genieten.

Natuurlijk Smullen is vooral trots op de eigen gemaakte patat van biologische aardappels. Daarnaast heeft de cafetaris ook biologische productebn op de kaart die niet in huis gemaakt worden, zoals de vier soorten Ben&Jerry’s ijs die een Max Havelaar-keurmerk hebben en de biologische limonade Bionade.

De bio-snackbar streeft naar een aanbod wat honderd procent biologisch is, maar ‘omdat er nog een groeimarkt is’, heeft het voorlopig ook producten op de kaart die niet zozeer biologisch, maar in ieder geval wel duurzaam geproduceerd zijn.

Reageer op dit artikel