nieuws

McCain loopt voor KiKa

Friet

Medewerkers van aardappelfabriek McCain lopen voor het goede doel. Twee team van tien personen nemen deel aan de 24ste Dam tot Damloop, een van de bekendste hardloopwedstrijden van Nederland.

McCain loopt voor KiKa

De McCain-medewerkers lopen voor Kika, Kinderen Kankervrij. Deze stichting zet zich onder andere in voor het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

McCain laat weten er hard aan te werken om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KiKa. De lopers van de fabrikant van diepgevroren aardappelproducten laten zich op 21 september tijdens de Dam tot Damloop sponsoren.

Reageer op dit artikel