nieuws

Al veertig jaar verse frites bij Bram Ladage

Friet

Cafetariaketen Bram Ladage bestaat 40 jaar. Het bedrijf startte met de verkoop van verse frites op de markt en is uitgegroeid tot een keten met 26 vestigingen.

Al veertig jaar verse frites bij Bram Ladage

Afgelopen woensdag is het startsein voor het jubileumjaar gegeven door Bram Ladage en de loco-burgemeester van Rotterdam, Jantine Kriens. Dat gebeurde door het loslaten van duizend ballonen bij een van de bekendste vestigingen van de keten aan het Binnenwegplein in Rotterdam.

De keten viert het feest groots. Tussen 15.00 en 18.00 uur kreeg winkelend publiek een gratis portie frites aangeboden.

Dat is niet alles, maar liefst 40.000 zakken patat worden uitgedeeld aan patiënten en personeel van de Rotterdamse ziekenhuizen.

Het hele jaar door worden acties gehouden. Bij een besteding van drie euro ontvangen de klanten een kraskaart. Daarmee zijn verschillende prijzen te winnen. In totaal geeft de keten het komende jaar 70.000 prijzen weg. Klanten kunnen ook een goed doel steunen middels een SMS –actie. De opbrengst gaat naar Clini Clowns. Meer over het jubileum op de website van Bram Ladage Verse Patat.

Reageer op dit artikel