fotoreportage

Aardappeloogstdag Bram Ladage druk bezocht

Friet

De eerste aardappeloogstdag van verse frietketen Bram Ladage is goed bezocht. Naar schatting kwamen zo’n duizend klanten en relaties een kijkje nemen waar de frieten nu eigenlijk,vandaan komen

Aardappeloogstdag Bram Ladage druk bezocht

Bram Ladage wil graag de herkomst van de friet met de klanten  delen. Daarom hield het bedrijf  zaterdag 8 september een  aardappeloogstdag bij de aardappelboeren van Novifarm in Numansdorp. ‘We willen de herkomst van onze frieten laten zien. Steeds meer mensen willen graag weten waar hun voedsel vandaan komt. Zo’n dag onderstreept het authentieke en verse karakter van onze frites. Bovendien maken we de consument zo duidelijk dat er heel wat stappen zijn voor een frietje in de puntzak belandt. Het product frites wordt nogal eens onderschat, dat vergt vakmanschap en fingerspitzengefühl door de hele keten.’

Reageer op dit artikel