artikel

Sweet potatoes volgens Lamb Weston niet weg te denken uit foodbranche

Friet 223

Sweet potatoes zijn in alle stijlen en snijmaten verkrijgbaar. Het product blijkt volgens Lamb Weston een steeds groter publiek te trekken dat altijd op zoek is naar iets nieuws, iets lekkerders en ook iets wat gezonder is.

Sweet potatoes volgens Lamb Weston niet weg te denken uit foodbranche

Sweet potatoes worden gezien als een superfood vanwege het hoge percentage mineralen en vitamines, waardoor de consument het product in hoog tempo omarmt. De diversiteit maakt de sweet potato geliefd bij chefs in verschillende foodservicekanalen.

Sweet potato is trending en dat zie je steeds vaker terug op de menu’s. Consumenten zijn op zoek naar nieuwe belevenissen als ze uit eten gaan, terwijl ondernemers zoeken naar onderscheidende, multi-inzetbare producten die een toegevoegde waarde kunnen hebben voor de onderneming en klantbelevenis.

Friet is en blijft de eeuwige favoriet, maar de Sweet Potato brengt met zijn variëteit en bijzondere eigenschappen een erg aangename afwisseling op het menu, aldus Lamb Weston.

Lambweston.eu
Stand 08.405

Reageer op dit artikel