artikel

Alle twaalf provincies vertegenwoordigd in Cafetaria Top 100

Friet

Twaalf cafetaria’s zijn uitgeroepen tot provinciewinnaar in de Cafetaria Top 100. Het zijn de hoogst genoteerde bedrijven in iedere provincie. Deze awards zijn in de plaats gekomen van de regio-awards waar er drie van werden uitgereikt.

Alle twaalf provincies vertegenwoordigd in Cafetaria Top 100

Alle twaalf provincies zijn met één of meer bedrijven vertegenwoordigd in de Cafetaria Top 100. Het zijn de hoogst genoteerde bedrijven per provincie. Dat het er twaalf zijn lijkt voor de hand te liggen, maar dat is niet helemaal waar. De Cafetaria Top 100 halen is al een hele klus. Cafetaria’s die in hun provincie als beste scoren leveren dus meer dan een topprestatie. Zo had Groningen de afgelopen jaren geen vertegenwoordiger in deze ranglijst. Dit jaar is Friet van Piet in Groningen met stip binnengekomen op een 24-ste plaats en daarmee een meer dan terechte provinciewinnaar.

De provinciewinnaars op een rij
Zuid-Holland: Snacksalon de Schelp, Roelofarendsveen
Noord-Brabant: Bon Appetit, Rijsbergen
Zeeland: Verhage Haamstede, Burgh-Haamstede
Noord-Holland: Verhage Floriande, Hoofddorp
Utrecht: Foodmaster Woerden, Woerden
Limburg: Snackpoint Don Bosco, Ulestraten
Gelderland: Plaza Hendriks, Elst
Drenthe: Alida’s Smulpaleis, Roden
Groningen: Friet van Piet, Groningen
Overijssel: De Violier, Almelo
Flevoland: The Place to Be ‘De Erven’
Friesland: Eethûs De Kaai, St. Annaparochie

Reageer op dit artikel