nieuws

Fast Casual en Fast Service samen in één hal op Horecava

Fastfood 550

Fastservice krijgt tijdens de Horecava 2019 een nieuwe locatie. Alles wat deze branche te bieden heeft, is straks in één grote hal te vinden. Fast Casual en Fast Service bevinden zich samen in een hal van 12.000m². 

Fast Casual en Fast Service samen in één hal op Horecava

Fastservice en Fast Casual krijgen een nieuwe impuls en verplaatsen naar een andere hal. In plaats van de drie hallen van 2018, wordt in 2019 alles wat met fastservice te maken heeft samengevoegd in één grote hal. ‘Dat betekent 12.000 vierkante meter beursvloer met een divers aanbod, kennis en inspiratie voor deze sector’, zegt Marjolein de Haas van de Horecava. In deze hal staat straks dus ook het podium van de Lekkerste Wedstrijden.

Andere routing

Bovendien wordt de routing van de gehele Horecava 2019 anders. Liep de route dit jaar in de vorm van een halve cirkel, volgend jaar kunnen bezoekers een rondje lopen. De organisatie kijkt uit naar de vernieuwde beurs: ‘Vorig jaar wisten we meer bezoekers en meer exposanten te trekken. Bezoekers bleven maar liefst dertig minuten langer dan het jaar daarvoor. Wij streven ernaar het aantal kwalitatieve bezoekers nog verder te laten stijgen en hen ook langer te laten blijven’, besluit De Haas.

Tickets met korting

Horecava is de grootste, innovatieve en inspirerende vakbeurs in Nederland voor horecaprofessionals in de foodservice industrie en is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur, van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in de Amsterdam RAI. Tot en met 31 december 2018 kost een ticket € 25,-, daarna € 55,- (of gratis op uitnodiging).

Reageer op dit artikel