nieuws

Burger King opent vestiging in Tilburg

Fastfood 287

Op maandag 5 november opent Burger King Tilburg haar deuren aan het Piusplein. De werknemers zijn volledig getraind om de lekkerste flame grilled burgers te bakken en gereed om de eerste burgers en frietjes te serveren.

Burger King opent vestiging in Tilburg

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ‘De fans in Tilburg moesten even geduld hebben, maar 5 november openen we een vestiging in Tilburg. De afgelopen maanden zijn we druk geweest met de verbouwing van het pand aan de Heuvelpoort en met de training van onze nieuwe collega’s. We kijken er enorm naar uit om, na ruim 20 jaar, de Tilburgers opnieuw kennis te laten maken met de Whopper, Twister Fries en King shakes.’

Ook bezorgen

Het sfeervolle restaurant heeft meer dan 200 vierkante meter ruimte om gasten te verwelkomen. Daarnaast krijgt Burger King Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller kunnen eten. Het restaurant wordt
ook uitgerust met een Coca-Cola Freestyle, waardoor gasten zelf hun favoriete frisdrank kunnen samenstellen. Net zoals ze dat ook met hun Whopper kunnen doen. In 2019 zal Burger King ook gaan bezorgen. Het restaurant in Tilburg wordt de 59e vestiging in Nederland.

Reageer op dit artikel