nieuws

Par Hasard breidt uit met lunchzaak

Fastfood 251

Recentelijk opende Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam-Zuidoost haar deuren. De nieuwe hotspot biedt snelle, bourgondische lunchgerechten. 

Par Hasard breidt uit met lunchzaak

Op de menukaart van Bullewijck by Par Hasard staat voor een ieder wat wils. Liefhebbers van vlees kunnen hun hart ophalen aan de Sandwich Steak Tartare, de Sandwich Avocado gepocheerd ei met bacon en de Par Hasard Burger. Smakelijke alternatieven zijn de Vegan Burger, diverse salades en dagverse soepen. Uiteraard ontbreken de Par Hasard signatuur friterie gerechten niet. De Fish & Chips met huisgemaakte saus is inmiddels een van de meest bestelde gerechten. Het lunchmenu en de borrelhappen kunnen tevens worden afgehaald om te nuttigen op kantoor.

Par Hasard

Sinds de opening in 2014 brengt ‘kwaliteitsfriterie’ Par Hasard de charme van de traditionele Belgische frituur naar Nederlandse steden. Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De beroemde Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, staan er tevens klassiekers als fish & chips en Limburgs zuurvlees op het menu. Met de komst van Bullewijck by Par Hasard is de lunchkaart uitgebreid met bourgondische en lichte lunchgerechten.

Maastrichtenaar Xander Hasaart opende drie zaken – in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en op de pier in Scheveningen. Inmiddels is de eerste franchisevestiging geopend in Almere Stad. Bullewijck by Par Hasard is een nieuw initiatief waarbij ondernemer Vito Rangkuti het succesvolle bourgondische concept van Par Hasard implementeerde in een bestaande lunchzaak.

Foto's

Reageer op dit artikel