nieuws

Snackkoerier strikt markante ondernemer als gastcolumnist

Fastfood 15258

De eerste grote wintertransfer is een feit. Snackkoerier heeft een bekende en markante ondernemer weten te strikken als nieuwe gastcolumnist.

Snackkoerier strikt markante ondernemer als gastcolumnist
Foto: Ton Kastermans / Daniëlle van Coevorden

Arn Zuyderduin van Vlaams friteshuis van Gogh is na Jos Muller de tweede nieuwe gastcolumnist van Snackkoerier. Waar Muller zijn blik werpt op de gehele branche, schrijft Zuyderduin vooral over zijn ervaringen en inzichten als ondernemer.

Drie vestigingen

Zuyderduin begon in 1987 als 19-jarige in een cafetaria in Enkhuizen, een zaak die hij later overnam en na zeven jaar weer verkocht. Sinds 1999 is hij eigenaar van Vlaams friteshuis van Gogh in Amersfoort, met inmiddels drie vestigingen in het centrum van de Keistad en twee foodtrucks. Zuyderduin heeft twintig man in dienst.

Van Gogh staat bekend om de verse friet en huisgemaakte snacks, waaronder zes verschillende kroketten. In 2012 won de zaak de AD Friettest.

Samenwerking met Snackkoerier

‘Ik ben een actieve ondernemer die de samenwerking zoekt, met organisaties én andere lokale ondernemers’, vertelt Zuyderduin. ‘Zo zocht ik ook de samenwerking met dit blad. Na jarenlang de columns in Snackkoerier gelezen te hebben, vond ik het de hoogste tijd om zelf in de pen te klimmen. Vanaf nu mag ik schrijven over wat me bezighoudt als ondernemer in deze branche.’

Het team achter Snackkoerier verwelkomt Arn Zuyderduin en kijkt uit naar zijn columns. De eerste van zijn hand verschijnt in de laatste Snackkoerier van 2017, die 22 december op de mat valt.

Reageer op dit artikel