nieuws

Programma Lekkerste Wedstrijden aangepast

Fastfood 58

In de Fast Service Arena op de Horecava vinden straks niet alleen de Lekkerste Wedstrijden plaats, maar ook de tweede ronde van de Gouden IJsspatel. Vanwege deze toevoeging is het wedstrijdprogramma gewijzigd.

Programma Lekkerste Wedstrijden aangepast

De Lekkerste Wedstrijden vinden plaats van maandag 8 tot en met woensdag 10 januari, een dag korter dan gepland. Op donderdag 11 januari is het podium dit jaar voor de IJsvak-wedstrijden, de vakwedstrijden van het Ambachtelijk IJscentrum. Hier strijden twintig deelnemers in de tweede ronde van de Gouden IJspatel.

Actuele programmering

De consequentie voor de Lekkerste Wedstrijden is dat de wedstrijden De Lekkerste Hotdog en De Lekkerste Wafel nu plaatsvinden op respectievelijk maandag 8 en op woensdag 10 januari. On the Move, op woensdag 10 januari is nu eerder die dag. De complete, actuele programmering is te vinden op de website van de Lekkerste Wedstrijden.

Wedstrijden lopen vol

Een aantal wedstrijden lopen aardig vol qua deelnemers, zegt Johan van der Weerd van Stichting De Lekkerste Wedstrijden. ‘Broodje Horeca en Catering zitten vol, Lekker anders loopt ook goed. We verwachten dat we de inschrijvingen voor hamburgerwedstrijden de komende weken ook kunnen sluiten.’ Alleen voor Lekkerste Wafel en de Lekkerste Hotdog (nieuw dit jaar) hoopt de organisatie nog deelnemers te kunnen strikken. Voor beide wedstrijden hebben zich nu zes kandidaten gemeld.

Inschrijven kan nog

Tijdens de Horecava 2018 vinden de Lekkerste Wedstrijden voor de 33-e keer plaats. Er zijn dit jaar in totaal negen verschillende wedstrijden. Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf.

Inschrijven kan ook via de website van de Lekkerste Wedstrijden.

De Fast Service Arena staat in de nieuwe Fast Casual Hal op de Horecava 2018. Het is de bedoeling dat het podium geheel open is, waardoor bezoekers ook kunnen zien hoe de deelnemers mise en place draaien.

Reageer op dit artikel