nieuws

Inschrijving Lekkerste Wedstrijden geopend met nieuwe categorie

Fastfood 36

Kun jij de lekkerste hamburger van Nederland maken? Je kunt het komen bewijzen tijdens De Lekkerste Wedstrijden. De inschrijving is geopend, en er is een categorie bijgekomen die voor fastservice interessant is.

Inschrijving Lekkerste Wedstrijden geopend met nieuwe categorie
Vincent Kuik, winnaar

De 33ste editie van de Lekkerste Wedstrijden vindt plaats in de tijdens de Horecava 2018, van maandag 8 tot en met donderdag 9 januari. Culinaire creatievelingen kunnen hun kunsten vertonen in negen verschillende categorieën, waaronder Lekkerste Hamburger finest en fastest en Lekkerste Broodjes finest en fastest. Finest is bedoeld voor restaurants, fastest voor de fastservicebedrijven. Verder zijn er onder meer categorieën voor cateringbedrijven.

Lekkerste Hotdog

Nieuw dit jaar is het Lekkerste Broodje Hotdog. ‘Een razend populaire snack. De laatste tijd steeds vaker met een culinair karakter’, zo motiveert de Stichting De Lekkerste Wedstrijden deze toevoeging. Ook nieuw is dat er geen thema voor de wedstrijden is vastgesteld, om de deelnemers zo vrij mogelijk te laten in creativiteit.

Publiciteit en omzetboost

Deelname kost €50 per persoon, per categorie. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf. Volgens de stichting zetten bedrijven die meedoen zich positief neer, met publiciteit en een omzetboost als resultaat.

Programma en regels

Inschrijven voor De Lekkerste Wedstrijden kan via de compleet vernieuwde website www.wedstrijden.nl. Hier zijn ook het complete wedstrijdprogramma en de spelregels terug te vinden. De deelnemers gaan de strijd met elkaar aan in de Fastservice Arena in hal 10.

Reageer op dit artikel