nieuws

Snackbar Kitsy’s uit Alkmaar wint ‘Boost je omzet’

Fastfood 17

Snackbar Kitsy’s uit Alkmaar is een van de drie winnaars van de online challenge ‘Boost je omzet’ op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam.

Snackbar Kitsy’s uit Alkmaar wint ‘Boost je omzet’

De eigenaren van Snackbar Kitsy’s in Alkmaar brachten een bezoek aan de stand van het team van ‘Boost je omzet’ op Gastvrij Rotterdam. Zij lieten hun visitekaartje achter. Uit alle inzendingen zijn de drie winnaars getrokken waaronder Kitsy’s. Ze winnen een online challenge ter waarde van 99 euro.

Marketing en Menukaart

Tijdens twee maanden krijgt Kitsy’s informatie, tips, checklisten, opdrachten en coaching ten aanzien van acht thema’s op het gebied van communicatie en marketing. Aan bod komt de inzet van social media, omgaan met reviews, hoe haal je de pers, hoe werk je samen, hoe haal je meer uit je menukaart, hoe zet je gastvrijheid optimaal in, het nut van digitale nieuwsbrieven en de kracht van je website.

Beter online vindbaar

‘Ja, ik worstel inderdaad met de vraag hoe ik Facebook kan inzetten om meer gasten binnen te krijgen.’ Deze opmerking kreeg Boost je omzet!-team een aantal keren op de beurs te horen. Ook gaven verschillende bezoekers aan de stand aan, dat ze graag beter online vindbaar willen zijn. Suggesties over de menu- en wijnkaart, zijn ook welkom, net als meer omzet. ‘De reacties op Gastvrij Rotterdam laten zien, dat we de juiste snaar raken met ons product’, vindt het team.

De overige twee winnaars zijn Het Thon Hotel in Rotterdam en restaurant Zeeën van Tijd in Roosendaal.

Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 was het team van de online challenge ‘Bootst je omzet’ voor horecaondernemers voor het eerst te vinden op de beurs in Rotterdam. ‘We kijken met een goed gevoel terug. Veel ondernemers laten weten dat ze graag meer kennis en coaching wensen over onderwerpen als social media, de menukaart en hun website. We signaleren dat er veel animo is voor ons product.’

Boost je omzet!’ is een samenwerking tussen vier vakprofessionals die zijn gespecialiseerd in social media, marketing, bedrijfsadvies, webdesign en communicatie voor horecaondernemers. Deze vier experts fungeren eveneens als coaches. Ze geven feedback tijdens de challenge en zijn standby als helpdesk. Het Boost je omzet!-team bestaat uit: Esther Borggreve (Queen of Hearts), Petra Venekamp (Concreet Advies) , Bianca Roemaat (Roux Communicatie) en John-Pierre Cornelissen (Horeca Webservice).

Reageer op dit artikel