nieuws

Frituurbranche nomineert vier Parels van het Jaar

Fastfood 9

Vier medewerkers uit de frituurbranche zijn dit jaar genomineerd voor de Parel van het Jaar Award. Deze parels kwamen naar voren op voordracht van ondernemers in de frituurbranche.

Frituurbranche nomineert vier Parels van het Jaar

Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum reiken deze Award voor de frituurbranche sinds 2013 jaarlijks uit. De Parel is een cafetariamedewerker die zich meer dan verdienstelijk heeft gemaakt voor het bedrijf waarin hij of zij werkzaam is. De winnaar wordt op maandag 25 september bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens het Frituurwereld Event bij QBTEC in Woerden.

ProFri: ‘Alle kandidaten parels voor frituurbranche’

Frans van Rooij, directeur van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum, licht toe: ‘Helaas kunnen we maar één van de genomineerden de award geven van de Parel van het Jaar 2017. De keuze is ook dit jaar niet gemakkelijk. Alle vier de parels voldoen volop aan de criteria. We zullen dan ook maandag alle vier kandidaten naar voren roepen en in het zonnetje zetten.’

De vier genomineerden

• Randy Adam, werkzaam bij de Oude Gracht Cafetaria XL in Eindhoven
• Sefanja Carelsz-Frijters, werkzaam bij Snackbar Paradiso in Zwolle
• Ankie ter Voert, werkzaam bij Plaza Beringe in Beringe
• Naomi Jansen, werkzaam bij Alida’s Smulpaleis in Roden

Kimberly de Zeeuw; Parel van ‘s-Gravenzande

Kimberly de Zeeuw van cafetaria De Parel in ‘s-Gravenzande won in 2013 als eerste de Parel van het Jaar Award. Deze eer viel haar te beurt tijdens de bekendmaking van de Cafetaria Top 100. Op een opvallende wijze onderscheidde Kimberly zich door de dagelijkse leiding in het bedrijf over te nemen van de ernstig zieke en inmiddels overleden eigenaar Richard van Dop. Ter nagedachtenis aan deze ondernemer draagt de Parel van het Jaar Award de naam van zijn bedrijf.

Reageer op dit artikel