nieuws

Aandacht voor het nieuwste in fastservice op Horecava

Fastfood 79

De Horecava wordt dit jaar uitgebreid met twee hallen. Eén is geheel gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen in de fastservice: on the move en fast casual-concepten die inspelen op de trends naar snel, lekker, gezond én duurzaam eten en drinken op high traffic locaties.

Aandacht voor het nieuwste in fastservice op Horecava
Ook Bram's Gourmet Frites zal weer aanwezig zijn op de Horecava.

In een keur aan fastservice outlets ervaart de bezoeker in demo’s en workshops wat de trends zijn en hoe daarmee in te spelen is op de consument van vandaag. Ook vinden hier de Lekkerste Wedstrijden plaats.

Beleving

De beurs toont als geheel een dynamisch nieuw gezicht. De campagne maakt in één oogopslag duidelijk waar het in de horeca én op de Amsterdamse horecabeurs om gaat: beleving en emotie, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Vers

In de Foodhal is het thema ‘Van bron tot bord in Nederland’ uitgebreid, met meer nadruk op regiogastronomie en future farming. Een groot aanbod van eigen bodem is te vinden op de Foodmarkt, voorheen Vers en Puur. De nationale horecavakbeurs bevat in 2018 weer meer vierkante meters.

Horecava 2018

De komende editie van de Horecava vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 plaats in RAI Amsterdam. De beurs is een uur extra lang open: van 10.00 – 18.00 uur. Bezoekers kunnen met één ticket meerdere dagen komen.

Reageer op dit artikel