nieuws

Raimond Rijken (43) van Frites Boutique overleden

Fastfood 118

Raimond Rijken, samen met Lars van Galen en Richard van den Hoeven, eigenaar van Frites Boutique in Hengelo is op 43- jarige leeftijd overleden. De zaak in Hengelo waar ambachtelijke frites en huisgemaakte frikandellen worden verkocht is de gehele week gesloten.

Raimond Rijken (43) van Frites Boutique overleden

Richard van den Hoeven doet de droevige mededeling over het overlijden van Raimond Rijken op Facebook. ‘Onze partner en zeer gewaardeerde collega van de Frites Boutique is zaterdag 10 juni overleden’. Gevolgd door een bericht van de familie. Rijken laat een vrouw en twee jonge kinderen na.

Mensen die persoonlijk afscheid willen nemen kunnen dit doen op donderdag 15 juni van 19.00 tot 19.30 uur in het Afscheidshuis Het Usselerhof, Haaksbergerstraat 950-952, 7548 PC, Usselo/Enschede. Het condoleance register tekenen? 
Raimond Rijken overleden

Raimond Rijken

Raimond Rijken was voor de opening van Frites Boutique werkzaam voor het restaurant van Lars van Galen en Richard van den Hoeven, t Lansink, in Hengelo. Hij was er gastheer. Daarvoor werkte hij als restaurantmanager bij Intenzo.

Frites Boutique

Frites Boutique in Hengelo ging in oktober 2016 van start. Dit jaar werd de zaak 24ste in de AD Friettest met een eindcijfer 9.

De friet in de kleine zaak wordt gemaakt van aardappelen van Twentse bodem. Op het menu staan onder meer Frites Ciboulette (met bieslook en sjalotten), Frites Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel), Petit Croquette en Frikandel Exeptionelle.

 

Raimond Rijken overleden

Eind vorig jaar (dec 2016) sierde Raimond Rijken de voorpagina van Snackkoerier toen AnyTyme collega Fred Stevense van De Roode Vos in Goor hem op verzoek van Snackkoerier een bezoek bracht. 

Reageer op dit artikel