nieuws

ProFri viert verjaardag met primeur

Fastfood 17

Vakvereniging ProFri viert na de zomer haar vijfjarig bestaan met een nieuw evenement. De vereniging roept leden, niet-leden en partners op zich nu alvast aan te melden.

ProFri viert verjaardag met primeur

Op maandag 25 september wordt het Frituurwereld Event gehouden bij Qbtec in Woerden. ‘Natuurlijk staan we stil bij het jubileum. Maar zoals altijd draait het ook om de inhoud. Het Frituurwereld Event is interessant en inspirerend voor alle vakgenoten’, stelt de organisatie. ProFri koerst op dit moment richting de vijfhonderd leden.

Na de jaarvergadering vindt onder meer de officiële aftrap van de vierde editie van de Nationale Week van de Friet met een frietproeverij. ProFri-voorzitter Hans Hus maakt daarna de Parel van het Jaar bekend.

Veel bereikt in vijf jaar

De vakvereniging kijkt terug op vijf jaar waarin volgens de vereniging veel bereikt is, zoals de Week van de Friet, het Goed Gefrituurd Keurmerk voor uitstekend vak- en bakmanschap, e-learningmodules, vakblad Frituurwereld, ‘Met Goud Bekroond’-oorkondes voor ambachtelijke producten en speciaal voor leden extra kortingen bij de auteursrechtelijke organisaties Buma, Sena en Videma.

Aanmelden voor het Frituurwereld Event kan via profri.nl.

 

 

Reageer op dit artikel