nieuws

Bijeenkomst Gezond Ondernemen voor cafetariahouders

Fastfood 15

Wat is de gouden formule voor cafetaria, kantine- en snackbarhouders? Tijdens de Healthy Ageing Tourkaravaan wordt met verschillende groepen ondernemers gekeken waar een toekomstbestendig en gezond verdienmodel ligt.

Bijeenkomst Gezond Ondernemen voor cafetariahouders
Marco Agema, voorloper duurzaam ondernemen.

Op maandagochtend 8 mei, 9.30 uur zijn cafetariahouders welkom bij Hotel Aduard te Aduard om inspiratie op te doen. Vragen hoe cafetaria en snackbars kunnen inspelen op trends, meer regionaal kunnen samenwerken en een betere omzet kunnen bereiken staan centraal.

 

Inspiratie van Marco Agema

Om 10:15 uur  zal  Marco Agema, Eigenaar Friet van Piet, zijn inspirerende verhaal vertellen. Om 10.45 uur gaat Gerjan Navis, hoogleraar UMCG, expert op het gebied van voeding en gezondheid in op het onderwerp ‘Van wetenschap naar praktijk’. Daarna is een interactief gedeelte met aandacht voor de Gouden Formule voor winstgevend ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers inspirerende voorbeelden te zien en is er ook tijd om te netwerken. Aan de deelnemers wordt gevraagd een gouden tip met betrekking tot gezond ondernemen met iedereen te delen. De tips worden gebundeld en na afloop gedeeld. Aanmelden voor de ondernemingsbijeenkomst kan per e-mail via: secretariaat@hannn.eu

Reageer op dit artikel